Klacht: Fles lekt aan de onderkant

op 26 augustus 2017 over Difrax in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden twee Difraxflessen gekocht, omdat onze dochter veel last van darmkrampjes had. De fles helpt goed tegen darmkrampen, maar helaas lekken de flessen veel. Hierdoor kan ik nauwelijks een gevulde fles meenemen wanneer ik naam m’n ouders ga. In de handleiding staat dat de flessen niet geschikt zijn om langere tijd warme voeding in te bewaren. Maar ook met koude voeding lekken de flessen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik flessen heb die niet lekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Difrax

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Difrax nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marijke Aarnoudse