Klacht: Fifa Ultimated Team coins

op 30 april 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had met een vriend van mij, Ewoud heet hij, een weddenschap gesloten. Het ging erom of hij of ik eerder een relatie had. Ik had die gewonnen en daar hadden we coins op gezet. 200k! ik had zelf 247k bij elkaar gespaard en gehandeld en hij ook. Dus hij gaf mij de inzet. Dat was vanochtend en paar uur later ben ik mijn coins kwijt. Ik heb helemaal niks meer.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn coins terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IlIIIIIlllIllIlll