Klacht: Fifa SQuad Battles

op 19 december 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fifa gooit na de wedstrijd opeens de verbinding er uit. Dit heeft niets te maken met mijn eigen internet speel via een kabbel en heb nog nooit gehad dat tijdens de wedstrijd de verbinding weg viel.

Gewenste Oplossing:

Dat dit probleem niet meer voorkomt . hier door haal ik Elite 1 of 2 niet meer komt ik de wedstrijd nu met 3-0 heb verloren en geen punten krijg. mijn laatste wedstrijd heb ik gewonnen met 5-0 ipv 3-0 verlies.. Dit is nu al meerdere weken achter elkaar gebeurt.. Ben zeer benieuwd wat fifa en EA hier aan kunnen doen en hoe ze omgaan met deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door USV-er22