Klacht: Fifa 18 reageert niet meer op mijn toetsen

Hertog-Jan0313 op 26 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik FIFA 18, maar ook bijvoorbeeld FIFA 17, opstart op de ps4 en ik moet op kruisje drukken om verder te gaan dan reageert hij hier niet op. Naar verloop van tijd gaat die automatisch verder en moet je een taal kiezen (op een vlag kiezen in wat voor taal je het spel wilt hebben) ook hier kan ik niet mijn analoge gebruiken om van taal te wisselen maar ook weer niet op kruisje drukken om het te bevestigen.

Ik hoop dat dit snel verholpen kan worden. Handig om te weten dat ik geen disc gebruik heb het spel in de online store gedownload.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik het spel weer kan spelen zoals het hoort. Het liefst voor de weekend league. :D

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door