Klacht: FIFA 18 pakket

op 18 februari 2018 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 20 minuten om een Chinees nieuwjaars pakket te openen dus ik denk ik koop FIFA punten 2500 stuks na 2 minuten keer ik terug naar het scherm om mijn pakket te gaan kopen, het pakket wat ik wil staat dan nog in mijn scherm met resterende tijd 18 minuten. Ik druk op de knop en ik krijg in mijn beeldscherm dat er winkelproblemen zijn, vervolgens verdwijnt de keuze voor mijn pakket en zit ik nu met mijn gekochte FIFA punten….

Gewenste Oplossing:

Als ik of het pakket krijg, het is een dubbel fut pakket of mijn geld terug. Ronaldo team of the Year zal ook wel grappig wezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nick..