Klacht: fifa 18 klachten

op 23 december 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik maak een pack open van fifa en krijg een gezichtloze speler uit een goed pakket van 66 alles was 66 rated dat kan toch niet en nog iets speel ik 3 potjes achter elkaar ik heb 25 schoten en de tegenstander 3 schoten verlies ik met 3-2 dat kan toch niet. ik vind dit een slecht spel een keer dat dit voor komt is niet erg maar ik heb nu sbc 91 rated pirlo met rui costa en de spelers van nac breda kunnen nog beter passen. dan is er echt iets mis met dit spel.

Gewenste Oplossing:

nieuwe patch voor de game play.
en voor mijn pakket wil ik gewoon en normaal pakket krijgen met echte spelers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jiprooijens