Klacht: fifa 18 kan niet updaten ps4

op 27 december 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik fifa 18 opstart, krijg ik een melding dat ik fifa 18 moet updaten. Dus ik druk dan op kruisje om fifa 18 te updaten en dan loopt het laadbalkje van het updaten vast, waardoor de game niet kan updaten. Hierdoor kan ik online geen tegenstanders vinden in geen enkele game-mode.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn game kan updaten en als ik weer tegenstanders kan vinden om tegen te spelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CsK_SniipZ