Klacht: Fifa 18

Demiwalker op 09 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Ik heb een fifa 18 probleem elke keer als ik squid battle’s aan klik loop het spel vast en heb al een paar keer naar EA gebeld en werd slecht behandelt ik heb het spel al gereset op een andere console geprobeerd maar niks werkt gewoon en ik wil dat er een oplossing voot dit probleem komt want ik mis super veel items.

Met vriendelijke groet Nicky

Gewenste Oplossing:

Ik wil zelf dat er gewoon een vergoeding voor komt want loop gewoon dingen mis

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door