Klacht: Fifa 17 werkt niet naar behoren

op 11 juni 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Beste EA sports.

Ik heb sinds kort een ps4 aangeschaft met de game FIFA 17. Ik speel dit met veel plezier. Ik vind het dan ook erg leuk om online met vrienden te spelen, maar dit lukt vaak niet. Als ik een vriend uitnodig om een online vriendschappelijk potje te spelen dan krijg ik vaak een melding dat de tegenstander de wedstrijd verlaten heeft. Dit is erg vervelend.

Gewenste Oplossing:

Gewenste Oplossing:
Ik ben tevreden als ik weer tegen al mijn vrienden online een leuk potje fifa kan spelen. Ik hoop dat ik geen foutmeldingen meer krijg als ik een gemesessie wil joinen, of als ik een vriend invite.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marc Heijthuijzen