Klacht: Fifa 17 transfermarkt

op 27 november 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als op nu kopen of bieden klik op de transfermarkt, dan krijg ik een melding ‘er is een fout opgetreden met je bod een ander team heeft meer geboden dan je meest recente bod.’ Dit duurt nu al een paar dagen. Hoe kan ik weer spelers kopen op de transfermarkt?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weer spelers kan kopen op de transfermarkt in fifa 17

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ianvanasch