Klacht: fifa 17

op 06 mei 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal filmpjes en foto’s met bugs in het spel die ik graag zou willen laten zien.

Meerdere wedstrijden gespeeld, en heel raar verloren meerdere keren op doel geschoten van binnen de 16/5 meter lijn. Tegenstander schiet twee keer vanaf buiten de 16 meter en twee keer doelpunt. Heel vervelend. Ook heb ik bugs gehad dat spelers die 1 op 1 verdedigen ineens stil gaan staan of de andere kant op rennen.

Gewenste Oplossing:

Bugs eruit en het spel weer eerlijk maken.

Zou ook graag de andere foto's en video's willen laten zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door oxvibez