Klacht: Fifa 16 vriendschappelijke wedstrijden online

op 26 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik heb nu al een tijdje last dat ik geen online wedstrijden tege een vriend kan spelen. dit is alleenn bij de vriendschappelijke wedstrijden en in fut tege een vriend verder werkt wel alles ook co op seizoen werkt gewoon. ik heb zelf even gegoogled over dit probleem daar zegge ze dat het aan je NAT type van je xbox ligd maar dat staat bij mij en die vriend van mij gewoon goed (voorheen deed het het wel)

Gewenste Oplossing:

ik wil graag weer normaal tege een vriend een potje voetbal online kunnen spelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kajschous