Klacht: Fifa 15 wil niet meer opstarten.

op 25 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik meld als volgende een klacht: Ik wil fifa 15 opstarten, maar hij doet het niet meer hij geeft een fout aan dat er een probleem in het programma zit. Heb ik eens een probleem oplosser er op laten lopen, en dan zegt die dat ik een incompatibel programma heb. Heb zodoende geprobeerd het in alle complicatiemodus geprobeerd, maar het opstarten laat hij achterwege. In de bijlage, ziet u mijn fout ik hoop dat er oplossing kan komen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou weer eens tevreden zijn, dat het programma weer eens normaal gaat doen. Om het weer te spelen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Neliskiller