Klacht: FIFA 15 PS3 seizoens-gegevens laden vast!

op 28 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn FIFA 15 op de PS3 kan ik alles doen, maar zodra ik een seizoen online wil doen blijft hij hangen op “seizoens-gegevens laden”. Ik heb mijn save games al verwijderd en de ps3 een recovery naar de fabrieksinstellingen laten doen, geupdate naar de nieuwste versie en het probleem blijft. Ik heb deze game juist gekocht om online te kunnen spelen en dit heb ik kunnen doen tot level 4. mijn internet verbinding is het probleem ook niet.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer online de "seizoens-gegevens" voorbij kom en online kan gamen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RCR19842