Klacht: Fifa 14 gameplay crash

op 03 februari 2014 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik speel al een lang tijd fifa via mijn Xbox 360, en zo doe ik dat dus ook weer met de nieuwste fifa 14.
Echter heb ik sinds het moment van aankoop last van een spel wat regelmatig vastloopt. Records zijn dan ook 7 x vastlopen binnen een half uur. Dit probleem moet verholpen worden, want ik ben hier absoluut niet tevreden mee. Kan me totaal niet inleven in de game en zit maar met een continu vastlopend spel.

Gewenste Oplossing:

Met een oplossing waarbij ik mijn fifa 14 op zijn minst zonder vastloop momenten kan blijven doorspelen en niet na een potje al weer een spel heb wat vastloopt en de gehele wedstrijd in carriere overnieuw kan spelen...
Daarnaast zou een kortingscoupon voor de volgende fifa wel op zijn plaats zijn, voor alle frustratie die deze fifa geleverd heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Megafor