Klacht: Fiets terug brengen

op 24 juni 2016 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb gisteren een moutenbike fiets gekocht in de winkel van hasselt de fiets is nog niet gebruikt. Dus daarom zou ik graag de fiets terug willen brengen en natuurlijk mijn geld terug ontvangen geen waardebon.
Ik heb al gebeld naar de “klantenservice”
Maar zij willen totaal niet meewerken omwillen dat ik de fiets te snel heb gekocht daarom wil ik deze dan terug brengen ik vind dat ik in mijn recht ben want op de site staat niet tevreden geld terug!
Dus als ik mijn geld niet terug ontvang ben ik genoodzaakt om hier een zaak van te gaan maken
Ik verwacht zo spoedig en zo professioneel mogelijk een antwoord
Mvg

Gewenste Oplossing:

Enkel als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ITEK over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 123Geldterug