Klacht: Fast Easy Filler – 3 weken bijna om – Geen verzendbevestiging.

op 20 juli 2012 over Zelfsigarettenmaken.nl in de categorie Internetshops - Tabak

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige keer wat producten besteld voor €20, na een klacht te hebben gemeld hier heb ik toen een bevestiging in mijn mail gekregen en netjes de producten thuisgestuurd gekregen. Nu na 2/3 weken nog geen reactie en geen bevestiging. Ik wil graag mijn Fast Easy Filler zo snel mogelijk hebben, en een bevestiging in mijn email.

Gewenste Oplossing:

De Fast Easy Filler binnen 1 week.
Een bonus wordt op prijs gesteld.
Een bevestiging in mijn email.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Zelfsigarettenmaken.nl in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Rokershoest

6 jaren geleden - Hoelang duurt het nog voor jullie om een oplossing te zoeken? Ik wacht al bijna een week op een reactie, en ondertussen bijna 4 op mijn Fast Easy Filler.

Alle klachten die gemeld zijn door Rokershoest