Klacht: farmvile 2 werkt niet samen meer met android

op 28 april 2017 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb farmvile 2 op mijn vomputer en laptop bijde aangemeld bij facebook maar werken niet meer samen terwijl ik al flink hoog zit op mijn levels maar hij blijft zeggen op computer je android mapel moet hoger zijn als level 5 maar ik zit al op 41

Gewenste Oplossing:

dat het werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door uitblazers