Klacht: Failliet, wat nu?

op 22 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nog snel even via de grote uitverkoop sites geprobeerd om zoveel mogelijk belevenissen te verkopen omdat je gewoon WIST dat het fout zou gaan. Jullie worden bedankt. En nog eens 5 euro “reserveringskosten”. Ik wil mijn 105 euro terug en ben ontzettend teleurgesteld dat ik mijn vriend die auto-gek is nu moet vertellen dat zijn droom zaterdag niet doorgaat.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug. Zo niet het hele bedrag, dan tenminste een deel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FloorEngevik