Klacht: factuur gekregen na telefonisch gesprek waarin mijn man gezegd heeft geen gebruik te willen maken.

op 16 juli 2019 over MKBBedrijven.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man werd op de bouw telefonisch gebeld waarin hij duidelijk heeft vermeld dat hij hiervan geen gebruik wil maken. Wij hebben niet eens reclame nodig en vond het dus ook raar dat er opeens een factuur van € 363,00 bij de post zat. Daar komt bij dat ik zulke administratieve dingen regel en niet mijn man.Telefonisch probeert te bereiken maar ook dit was niet mogelijk.

Gewenste Oplossing:

Deze factuur te vernietigen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBBedrijven.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBBedrijven.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjan oost