Klacht: Extreme wachttijd

op 08 september 2018 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag 40 minuten moeten wachten op mijn eten bij KFC Purmerend. Ons nummer verdween van het bord net zoals bij 10 anderen mensen. Onze bestelling bestond uit stripes en patat. We zijn 3x naar die mensen toegegaan, maar ze hebben dr niks aangedaan. Uiteindelijk ben ik naar een van de werknemers gegaan en heb ik gezegd dat ik al een halfuur aan het wachten was, “nee hoor” zei de man “je wacht pas 23 minuten”. Ik vind dit belachelijk en ik kom hier nooit meer, voortaan maar weer de Mcdonalds!

Gewenste Oplossing:

Wanneer het wat sneller ter werk gaat en de werknemers vriendelijk blijven!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniem0101