Klacht: Extreme overlast bovenbuurvrouw

op 20 maart 2017 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn woning verlaten omdat ik rust wilde. Nu woon ik sinds vorig jaar mei 2016 in Ommoord waar ik elke dag en elke nacht overlast ervaar door stampen, harde voorwerpen op de vloer gooien, smijten met deuren. Dit gaat de hele dag door en dezelfde overlast werd ervaren door de vorige bewoners Havensteder weet dit maar doet er helemaal niets tegen!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer zij echt stappen ondernemen en met deze buurvrouw gaan praten dat dit echt niet meer kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jane 2017