Klacht: Extreem slechte klantenservice

Jorgen777 op 01 juli 2020 over Uw Dakbeheerder in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het vegen werkte de schoorsteenventilator niet meer.
De volgende dag gebeld om te melden wat er was. Nadat ik twee keer ben teruggebeld werd ik beschuldigd dat ik de boel belazerde omdat ik de haard aan wilde doen in de zomer en dat ik uit het klantenbestand verwijderd werd. Het was slechts een controle omdat de vegers zo’n moeite hadden en dat ze harder moesten duwen dan ze gewend waren om het kanaal te reinigen. Hierbij is een schoep van de ventilator verbogen. Easy fix, maar uiteraard was dat mijn schuld volgens uwdakbeheerder.

Gewenste Oplossing:

De schoep zelf teruggebogen. Dit bedrijf hoeft niet meer te komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uw Dakbeheerder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uw Dakbeheerder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jorgen777