Klacht: Extra betalen bij opzegging

op 03 juni 2021 over Veronica Magazine in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook bij mij na opzegging van de Veronica gids een extra bedrag van Euro 8,95 berekend. Had een abonnement van Euro 5 per maand. 10 mei opgezegd, Euro 5 betaald voor de maand mei. In juni krijg ik nog 3 x een gids, hiervoor betaal ik Euro 4,48 en dan wordt er nog eens Euro 8,95 berekend met dezelfde omschrijving als bij de betaling van Euro 4,48. Niemand van de klantenservice heeft een verklaring hiervoor.

Gewenste Oplossing:

De extra betaling van euro 8,95 vervalt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veronica Magazine

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veronica Magazine nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MevrouwBongers