Klacht: Extra bedrag afgeschreven

op 13 mei 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het inschrijven bij Lexa, is er conform opgave 60 E afgeschreven. Echter nu blijkt er nog een bedrag van 90 E afgeschreven te zijn, het lijkt erop dat ze me extra functies toegekend hebben waar ik niet om gevraagd heb. Het lukt niet om in contact te komen met Lexa hierover. Geen telefoon nummer en de helpdesk werkt niet, zowel via de laptop als via de Ipad lukt het niet om de “mail” knop te activeren en werkelijk contact te maken.

Gewenste Oplossing:

Het bedrag van 90 E terug op mijn rekening. En duidelijkheid hoe Lexa wel bereikbaar is, mocht dat nogmaals nodig zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door basnieuwenhuyzen