Klacht: Extensions geretouneerd via aangetekende internationale zending maar het geld is nog steeds niet teruggestort

op 27 april 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aangezien de bestelling van mijn extensions de foute kleur was, heb ik deze via internationale aangetekende zending teruggestuurd naar een door 1001extensions verkregen adres in Maimi. Begin april zie ik via de site van Bpost dat deze zijn aangekomen, echter van een terugstorting van mijn geld is tot op heden nog niets te bekennen. Ondanks vele mails, krijg ik steeds de standaardmail terug.

Gewenste Oplossing:

Indien ik mijn 69.99€ teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kelly-85