Klacht: Examen aanvragen duurt te lang

op 22 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag een klacht indienen over het aanvragrn van het praktijk examen. Ik heb voor mijn examen 8(!) weken moetem wachten voor dat ik mocht afrijden. Nu ben ik gezakt en moet ik weer 7 weken wachten voor ik herexamen kan doen. Dit kost mij naast de examens enorm veel geld voor de lessen die ik in deze weken moet nemen. Ik zou 4 weken wachttijd lang genoeg vinden

Gewenste Oplossing:

Een vergoeding van de lessen in de weken na de 4 weken die mij nog redelijk lijken.
Dus dat is een vergoeding van 7 lessen t.w.v. €49.50

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wietze V