Klacht: Eticket reserveren welkom terug in september

op 17 september 2017 over De Veluwse Bron in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had bij mijn vorige bezoek een eticket ontvangen om in september terug te komen. Ik wilde mijn eticket reserveren en de code wordt idd als geldig aangenomen maar ik kan niet voor september 2017 boeken behalve op twee dagen die ik werk. Kortom een waardeloze actie die nu op eens verlengd is tot december 2017. Ik kan natuurlijk wel komen en de volle pond betalen.. Mijn keuze is daarom op een andere sauna gevallen. De Veluwse bron wil graag de klant in de hand houden maar dit is wel erg vreemd als je het mij vraagt. Op hun website behandelen ze deze vraag ook en daar geven ze aan dat er maar een aantal plekken beschikbaar zijn. Ze hebben liever dat ik kom en betaal. Dan lijkt mij dat ze geen bonnen uit moeten geven.

Gewenste Oplossing:

Boeken kunnen met mijn eticket ten alle tijden.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellenpost10