Klacht: Eten niet goed

op 11 februari 2018 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik was met een vriendin bij de burgerking. Toen we savonds rhuis kwamen hadden we allebei dikke buikpijn en diarree en die vriendin van me moest zelfs overgeven. We zijn vaker bij burgerking geweest en hebben dit nog nooit gehad. Ik denk dat het vlees niet goed gemaakt was. Ik vind dit uitermate teleurstellend. En hoe gaan we dit oplossen

Gewenste Oplossing:

Weet ik niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chantal.lllll