Klacht: Ernstige geluidshinder ’s nachts agv bestelbus die kranten lost bij krantenbezorger

op 19 augustus 2016 over Wegener in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al meer dan een jaar ondervind ik ernstige geluidshinder agv het lossen van stapels kranten bij de bezorger aan de overkant. 6 Dagen per week worden er ’s nachts tussen 4.15 en 4.45 stapels kranten afgeleverd bij de krantenbezorger aan de overkant. Dit houdt in dat er iedere nacht (behalve op zondag) een bestelbus/auto de straat in komt gereden, zijn auto stationair laat draaien tijdens het lossen, vervolgens de portieren zonder rekening te houden met de slapende omwonenden, dichtgooit om vervolgens met een vaart de straat uit te rijden naar het volgende adres. De portieren hebben klaarblijkelijk geen rubbers want het geluid klinkt als blik op blik wat een akelige herrie maakt. Ik kan daarna niet meer in slaap komen en begin door het langdurige slaaptekort en de stress die hiermee gepaard gaat, gezondheidsklachten te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Ik verzoek u vriendelijk de kranten voortaan op een ander punt te lossen. De krantenbezorger aan de overkant heeft nl. een bedrijfsloods hier vlakbij op het industrie terrein. Deze plaats is veel meer geschikt als losplaats dan een slapende woonbuurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wegener

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wegener nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door beppiekoning