Klacht: Er zou een reis geboekt zijn op mijn naam?!

op 02 april 2013 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik zou zogenaamd een reis hebben geboekt via gofun waar ik niet van op de hoogte ben. Eerst ben ik opgebeld door gofun die mij vertelde dat ik met nog twee andere een reis zou hebben geboekt naar Italië. Er zou via de mail contact zijn gelegd? Ik heb mijn hele inbox gekeken maar nergens wat te vinden. Na een week kon ik niet meer inloggen via mijn mail en bleek gehackt te zij.Ik heb bezwaar tegen de vordering omdat ik niet degene ben die een reis heeft geboekt.

Gewenste Oplossing:

Geen annuleringskosten betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sven.jeurissen