Klacht: er was lekkage op mijn balkon naar benedenburen vorig jaar november ofzo

op 26 juli 2017 over Rochdale in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tegels liggen al langer dan half jaar opgestapeld op mijn balkon, balkon onbruikbaar op deze manier, nog niks gedaan aan lekkage, ik wacht al langer dan half jaar, zomer is straks voorbij, ik heb hond en kat, willen ook graag op balkon, maar onveilig met de tegels gestapeld, ik heb al gebeld, maar tevergeefs, komt alleen iemand kijken, wat vorig jaar ook al gebeurd was, hoe lang nog?

Gewenste Oplossing:

als ze daad bij woord voegen, het zou voor de zomer in orde zijn, ik vind het schandalig dit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Rochdale over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door R.SCHALLER