Klacht: einde abonnement

op 15 september 2017 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een jaar geleden kreeg ik een aanbieding voor een jaar een goedkoop abonnement die zou 31 aug. 2017 aflopen en automatisch eindigen. En ik kreeg 6 keer vrouw erbij gratis.Nu is het jaar voorbij, nu wordt er zomaar de krant afgeschreven en de vrouw die ik gratis erbij kreeg. Als ik iets gratis krijg hoef ik geen abonnement op te zeggen. Dit is dus weer een mooi verkoop praatje geweest. Ook de krant niet.Graag antwoord.
Groet W. Verhoeven

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug wil, dit was niet de afspraak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telegraaf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Telegraaf in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Telegraaf een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Telegraaf

Heeft op 15 september 2017 om 16:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Verhoeven,

Hartelijk dank voor uw bericht. Ik zie dat u gisteren hierover contact heeft gehad met mijn collega. Deze collega heeft het abonnement direct stopgezet voor u en het bedrag van 24,75 gecorrigeerd. Dit bedrag zal zo spoedig mogelijk gerestitueerd worden en op uw rekening teruggestort. Hopende u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest.

Hartelijke groet,

BR~Webcare Team

Heeft op 15 september 2017 om 18:58 geantwoord

Ik vind dat de krant ook per 31 aug. 2017 moet stoppen dat was de afspraak.

Alle klachten die gemeld zijn door verhoeven02