Klacht: eind nota omdat ik weg bent gegaan

op 07 augustus 2016 over EDR Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Ik heb een brief van u over een verschuldigd bedrag van € 140,31

Ik woonde sinds oktober 2015 niet meer in schiedam daar ik via een maatschappelijke instelling ben weggesluisd naar enschede en daar mijn echtscheiding heb aangevraagd en direct werd uitgeschreven van het adres in schiedam.

Mijn exman heeft alles op mijn naam gezet ik ben in oktober verhuist naar Enschede hij is april dit jaar daar vertrokken heb ik van een tussenpersoon mogen vernemen. dus ik snap niet dat ik dan nog een eindbedrag van 140,31 zou moeten betalen als ik daar al ruim 8 maanden niet meer woon.

Mvg

mulder

Gewenste Oplossing:

Als mijn ex dit betaald of bedrag teniet wordt want ik vind dit onterecht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar EDR Incasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EDR Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat EDR Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

EDR Incasso

Heeft op 08 maart 2017 om 11:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door moppie71