Klacht: eerst geld pakken dan verbannen

op 31 augustus 2016 over Supercell in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Supercell heeft mij verbannen voor het leven zonder waarschuwing of wat dan ook. Maar mn geld teruggeven weigeren ze. Standaard zinnetje ” ban kan niet ter discussie gesteld worden” als antwoord op elke mail. Ik zoek een antwoord op hoe ik alsnog mn geld terug kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ze mn geld terug geven of de ban naar een tijdelijke ban met waarschuwing veranderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Supercell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Supercell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BRUCE BANNER