Klacht: Eerder dicht dan de openingstijden aangeven

op 28 mei 2016 over BP in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren 27-05-2016 wil ik tanken bij BP Burg. Rendorpstraat 2, 1064 EL Amsterdam, ik kom aan om 23:45 daar sta je dan met een tankpistool in je handen niet ik alleen nog 10 andere klanten op dat moment die niet kunnen tanken, ik loop naar binnen en ik vraag is de brandstof OP zegt de medewerken nee we zijn gesloten er worden gewoon een aantal klanten weg gestuurd ik vind dit niet kunnen, op alle plekken waar de openingstijden staan aangegeven staat dat het tankstation tot 0:00 open is. dit is hoogstens vervelend vooral als je op je reserve rijdt,

Gewenste Oplossing:

open zijn tot 00:00 uur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m ouchad