Klacht: Eenmalige automatische afschrijving van 89,40 euro

op 14 januari 2014 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdag 11 januari 2014 per abuis iets aangeklikt met als gevolg dat er 89,40 euro van mijn rekening is afgeschreven. Het is niet mogelijk om het via mijn bank terug te boeken. Ik wil dit absoluut niet en verzoek u het bedrag per omgaande terug te storten op mijn rekening

Gewenste Oplossing:

Volledige bedrag terug op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hisva