Klacht: Een vent van middelbare leeftijd die dagelijks grensoverschrijdend gedrag laat zien onder de noemer “kijk mij eens leuk zijn”

op 16 december 2012 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nee, normaal zou ik nooit zoiets doen, er zit immers een knop op de t.v. maar soms kan je jezelf niet helpen. Dit geldt wat mij betreft voor Eddy Zoey. Dagelijks vertoont hij in zijn nieuwe programma zijn talenten. Namelijk een vrouw die moeilijk loopt op haar knieen laten zitten, een wat forser gebouwde vrouw vastpakken en zijn hoofd tussen haar borsten werpen etc. Ik weet gerust dat eea met enige show door een presentator inhoud gegeven moet worden maar de inhoud is echt ver te zoeken en wat mij betreft echt grensoverschrijdend en goedkoop.

Gewenste Oplossing:

Huur aub Hans van de togt in. Vakman.

Alle klachten die gemeld zijn door John43