Klacht: een drone gekocht

op 25 juli 2017 over TopRC in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een drone gekocht van 1400 een jaar garantie maar nu staat de drone meer als 4 maanden bij toprc ze doen er niets aan ja een lkul verhaal ophangen dat de drone in duisland ligt een als je spoed doet kost het geld volgens mij zit het nog in de garantie het wordt tid dat ze iets aan dat bedrijf doen want zoveel klachten is niet normaal

Gewenste Oplossing:

als het nu meteen op gelost wordt mijn vader zijn drone terug krijgt wel gemaakt nartuurlijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pja van heumen