Klacht: EA SERVERS ZOALS ALTIJD

op 04 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is ieder jaar weer hetzelfde liedje de k*t servers van jullie en altijd verwijzen jullie naar het internet van degene die speelt maar dat is gewoon totale onzin ik speel nu al 3 jaar op kabel en heb het nu weer ik sta 3-1 voor in squad battles op ultimate niveau en ik word gewoon uit de servers gegooid en kan er vervolgens gewoon weer in ik word hier echt gek van want mijn wedstrijd staat als 3-0 verloren en ik krijg 0 punten fix dat nou is voordat je je gaat richten op andere shit dit echt drama gewoon elk jaar het zelfde k*t probleem maar geholpen worden ho maar.

Gewenste Oplossing:

Als die servers het gewoon is blijven doen en er niet komt 3-0 verloren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boeitmeniet224