Klacht: ea server

Falcon1974 op 27 april 2020 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wordt er geregeld uitgegooid. Ik heb internet met kabel en check mijn verbinding. Die is altijd o.k. Mijn verzoek aan jullie is om ervoor te zorgen dat de server stabiel wordt, zodat ik fifa 20 ultimate team met plezier kan spelen. Dit kun je je mensen niet aan doen.

grt Peter

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik fifa 20 ultimate team kan spelen zonder eruit gegooid te worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Falcon1974