Klacht: E-mail zeer traag sinds overzetten naar outlook

op 26 augustus 2016 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds mijn hotmail account overgezet is naar een outlook account, heb ik grote problemen met mijn e-mail. Alles werkt veel trager en soms loopt e.e.a. volledig vast. Bepaalde attachments krijg ik niet of gedeeltelijk geopend, de layout van outlook zelf verschijnt pas na enkele minuten op mijn scherm en valt soms weg en als ik items wil deleten pakken ze vaak niet of blijft e.e.a. ‘hangen’. Ik weet niet wat ik moet doen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat alles weer zo werkt als met mijn oude hotmail account.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jorn16