Klacht: Duur sportura Barcelona horloge

op 21 juni 2018 over Seiko in de categorie Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal jaar geleden bovenstaand horloge gekocht. Nu gaat het leren bandje voor de 4de keer kapot. Ik draag om alleen ’s avonds en verder met werk, slapen, douchen , sporten niet. Volgens Seiko gaat zo’n bandje een jaar mee door vocht, transpiratie enz. Ik vind dat je voor een horloge van ruim €500,- een band mag verwachten die iets kan hebben en volgens Seiko gaat een leren band 1 tot 2 jaar mee.
Tijdens de aanschaf is mij dit niet medegedeeld want anders had ik hem nooit gekocht voor zoveel geld en had ik ook ieder jaar wel een goedkoop horloge kunnen kopen.
Nu kan ik een nieuw leren band erop zetten op eigen kosten of een stalen band op eigen kosten.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat Seiko deze klacht serieus neemt en zorgt voor een goede oplossing voor langer dan 2 jaar.

Alle klachten die gemeld zijn door Remvk