Klacht: DUO negeert de Wet dwangsom en beroep bij niet tijdig beslissen

op 13 september 2017 over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het duo heeft in een dossier geantedateerd, en meermaals niet tijdig gereageerd. Het duo gaat nu na ruim 2 jaar nog steeds niet over tot het uitbetalen van de dwangsommen nav de Wet dwangsom en beroep bij niet tijdig beslissen, en heeft mijn telefoonnummers afgerouteerd naar een oneindige wachtrij, mijn emails worden niet gelezen, een officiele klacht wordt niet in behandeling genomen, en als ik anoniem of met een ander telefoonnummer bel wordt de verbinding verbroken zodra ze mijn naam horen.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als het DUO de dwangsommen eindelijk gaat uitbetalen.

Alle klachten die gemeld zijn door fvdberg