Klacht: Dubbele betaling

op 20 augustus 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Keurig afgewacht maar geen retourbetaling in juli ben ik opnieuw gaan bellen nu met UPS. Zij vertelden me dat dit niet automatisch wordt terug gestort nadat je met ideal hebt betaald. Ik zou worden terug gebeld hierover. Een aantekening werd gemaakt. Nu een maand later nog steeds geen retour betaling en ook niet terug gebeld. Omdat de telefoontjes me al meer hebben gekost dan de pakket kosten, dien ik maar een klacht in. Hopelijk gaan ze er nu wel wat mee doen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze me de pakket kosten terug betalen en ter compensatie een deel van de belkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remke van Rooden