Klacht: Dubbel afgerekend ivm storing scherm

op 20 mei 2016 over BP in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 mei om ca 20.30 heb ik 2 pakjes cigaretten gekocht bij de BP in Nieuwegein bij het Makodo. Op mijn pin scherm was de transactie accoord maar de dame kreeg geen terug koppeling op haar scherm, storing , kwam wel vaker voor. Op de naastgelegen kassa nog een keer betaald. Bij terugkomst thuis rekening gescheckt en inderdaad , dubbel afgerekend. Direct terug gegaan maar dame Jenny had geen bevoegdheid, graag morgen terug komen. Ik ben vanmiddag terug geweest maar helaas wederom niemand met bevoegdheid. Mij werd gevraagd om maandag wederom terug te komen , dan was de manager er weer. Ik wordt van het kastje van de muur gestuurd.
Ik rijd er veel kilometers en tank er bijna elke dag maar dit gaat niet goed….

Gewenste Oplossing:

Als mij dubbele betaling goedgemaakt wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EricFrankVisser