Klacht: Droge mond en smaakverlies

op 05 juli 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 2 weken gebruik ik op aanraden van de mondhygiëniste Sensodyne Rapid Relief. Na een dag begon mijn mond een beetje vreemd te voelen en inmiddels voelt mijn mond zeer droog en lijkt het alsof ik gevoel in mijn tong verlies en daarmee ook een gevoel voor smaken. Dit heb ik nooit met een andere tandpasta gehad dus ik hoop dat nu ik weer van product wissel de klachten verdwijnen.

Gewenste Oplossing:

Als deze reactie niet meer veroorzaakt wordt. Vanuit andere klachten begrijp ik dat de receptuur gewisseld is. Ik heb de oude versie niet geprobeerd dus weet niet of dat hetzelfde effect zou geven maar als er mogelijk een fout is gemaakt in de nieuwe receptuur, dan zou ik deze graag hersteld zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door V. Jansen