Klacht: Drie keer geprobeerd uit te schrijven.. drie keer toch geld afgehouden.

op 10 mei 2016 over lexamore.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de een of andere manier lukt het mij niet om mij uit te schrijven… nu bij de laatste keer dacht ik dat het gelukt was omdat ik niet meer op deze site kon inloggen maar wat blijkt ze houden toch weer 50 euro af van mijn creditcard. Ik hoop dat ik nu wel ben uitgeschreven… Want ik kan nergens meer bij ook niet bij mijn inloggegevens van Lexemore.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn laatste betaling terug gestort krijg, een bericht dat nergens meer op Lexa(more) mijn profiel vindbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lexamore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lexamore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcom67