Klacht: Drempels opwerpen om geschenkbon niet te laten verzilveren

op 23 december 2017 over De Veluwse Bron in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had een geschenkbon voor twee maal toegang tot de sauna. Om daadwerkelijk te gaan moest ik deze online verzilveren. Heb dat dus gedaan en twee e-tickets besteld voor 23-12-2017. Deze kreeg ik per mail. Omdat het tickets betrof, heb ik deze destijds niet verder bekeken. Op de dag zelf blijkt dat je de tickets ook nog moet activeren. Zonder activitatiecode geen toegang. Maar activatie is niet meer mogelijk. Telefonisch is het onmogelijk om iemand te bereiken.

Veluwse Bron werpt een muur op van activatie-, reserverings- en verzilveringsstappen zodat tickets moeilijk te gebruiken zijn. Veluwse Bron zorgt er vooral voor dat het onmogelijk is om iemand te spreken bij vragen. Zeer ongastvrij.

Gewenste Oplossing:

Mijn bestaande tickets kan ik nu niet meer gebruiken. Ik wil nieuwe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Veluwse Bron

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Veluwse Bron nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mark1970