Klacht: Dreiging Deurwaarder

op 11 juni 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen (11-06-2018) gebeld door DS over een openstaan bedrag bij idd Hotel en Travel. wij weten van niets en dit zou toegezegd zijn in Januari 2018. door mij terwijl alle mail naar mijn vrouw zou zijn gegegaan. echter hier is niets te vinden. eveneens 179.40 voor 14-06-2018 te betalen want anders … zeer sumier tot onbekend vanuit wie ze handelen.

Gewenste Oplossing:

direkt beslag op alle goederen en banktegoeden van desbetreffende bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rufus10